Fordelene med baby massasje

Det er godt dokumentert at babymassasje kan hjelpe barnet til å slappe av, forbedre fordøyelsen og redusere kolikk. Forskning har også funnet at massasje er et verdifullt verktøy til vektøkning – spesielt for premature babyer. Babymassasje er også en ideell måte for eldre søsken å knytte bånd med en ny baby i familien. Ikke minst å få fedre involvert i omsorgen av sin nyfødte. Massasje på småbarn som klarer å ligge stille, er fint for å finne ro i en hektisk hverdag og ha en form for mild kommunikasjon sammen. De lange, rytmiske og myke massasjestrøkene kan også bidra til å hjelpe eldre barn med å falle lettere i søvn – en god og beroligende avslutning på dagen.

AROMABABY® har  utviklet babymassasjeoljer i samråd med erfarne spedbarnsmassasjeforeninger i Australia.
De organiske oljene er kaldpressede, GMO frie og uten parfymer og petrokjemiske ingredienser.
                                                                                       

                                                                                                    Mother & Child Oil inneholder en naturlig antioksidant for å sikre tilstrekkelig holdbarhet, et rent, ikke-acetat, naturlig E-vitamin (d-alfa Tocopherol). Oljen er egnet som både massasje- og badeolje. Den inneholder ingen aroma/ essensielle oljer og er ideell for sensitiv hud.
Se mer informasjon her 


New Born Massage Oil
massasjeolje som har organisk jojobaolje som base. Så mild at den også kan brukes på premature barn.
Se mer informasjon her

 

Babymassasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *