Om NaturligeTing


NaturligeTing
 – For hele kroppen – for det indre og det ytre – for liten og stor

NaturligeTing er en norsk nettbutikk, etablert i 2016. Vi er opptatt av at det du tilfører kroppen er naturlig og så trygt som mulig. Derfor etterstreber vi å levere produkter av høy kvalitet med de beste råvarer – til deg som er opptatt av helse og velvære. For hele kroppen – for det indre og det ytre – for liten og stor.
Vi er også opptatt av de minste. De er de mest sårbare iblant oss og det er viktig å gi de en god start i livet med å bruke rene, sertifiserte og trygge produkter for mor og barn. Er de trygge for dem er de også trygge for resten av familien – Det som er godt for miljøet er godt for deg.

Produktene er nøye utvalgt, fra anerkjente leverandører. NaturligeTing har fokus på at råvarene holder høy kvalitet og er så rene som mulig. Primært økologisk dyrket, og at de kommer fra viltvoksende planter eller ingredienser med et naturlig og naturvennlig opphav der det er mulig. Fritt for kjemikalier, GMO, parabener, sulfater og minst mulig av andre tilsetninger når det kan unngås.

NaturligeTing tar avstand fra kjemisk tilsetninger som er farlig for miljøet, dyr og mennesker.
NaturligeTing etterstreber å følge nasjonale og internasjonale regler som ivaretar hensyn til etikk og miljø.


– for kropp og sjel

Vi har tilføyet -for kropp og sjel, fordi alt henger sammen i en helhet. Velvære på det indre plan, gjenspeiler ditt ytre.
Velvære i kropp og sjel er viktig for å holde seg naturlig frisk og sterk. Gjennom harmoni og balanse blir du bedre rustet mot hverdagens utfordringer.